MADE Scholarships kondigt samenwerking aan met UVVA

UVVA logo copyMADE Scholarships is trots te vermelden dat het per 1 Juli 2020 een samenwerkingsverband is aangegaan met UVVA.http://www.madescholarships.com/%3Ca%20href="/);">h

UVVA staat voor Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie. Voortgevloeid uit de academie welke ooit was opgezet om de toenmalige vrouwentak van FC Utrecht te voeden.  De UVVA biedt ruimte voor meiden die hun voetbalvaardigheden willen ontwikkelen, maar richt zich met name op extra gemotiveerde speelsters in de categorie tot en met 17 jaar. 

Er wordt gestreeft naar een topsportklimaat en een veilige leeromgeving zodat speelsters zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit vindt niet alleen binnen de lijnen plaats, maar ook door het adviseren van ouders, belangstellende clubtrainers en (bege)leiders om zodoende het spelplezier voor alle betrokkenen te vergroten.

UVVA zal naast het informeren van talenten over college voetbal in Amerika ook trainingen verzorgen om de speelsters optimaal voor te bereiden op hun avontuur. Ga naar  https://www.uvva.nl/voor meer informatie.Share this page:

Back

Invalid or expired token.

Follow Made Scholarships on TwitterFollow us on Twitter