Made Scholarships wedstrijdweekend voor UTR rating!


College tennis UTR toernooi Nederland
 
UTR

 


Click
here to read the full article

Om in aanmerking te komen voor een college tennis beurs is het hebben van een UTR rating een vereiste. Momenteel maken namelijk alle Amerikaanse college tennis coaches gebruik van het UTR systeem om resultaten, niveaus en ratings op te zoeken van potentiele spelers.

Omdat de de KNLTB zich tot op heden nog niet heeft aangesloten bij UTR is het voor Nederlanders veel lastiger om een verified UTR rating te krijgen/verbeteren en dus ook om bij een college coach onder de aandacht te komen. Klik hier voor meer informatie over UTR

Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor want MADE Scholarships is sinds Januari 2019 een verified partner van UTR. Hierdoor hebben wij de bevoegdheid om UTR evenementen te organiseren waar spelers aan hun UTR rating kunnen werken. 

Ons eerste evenement is het MADE Scholarships UTR wedstrijdweekend

Screen Shot 2019-02-21 at 11.36.41 AM

Op 30 en 31 Maart 2019 zal MADE Scholarships in samenwerking met Tennis Only Events een weekend met wedstrijden organiseren die meetellen voor je UTR rating! Dit toernooi is bedoeld voor zowel jongens als meiden vanaf 13 jaar die eventueel interesse hebben in college tennis in Amerika. Tegelijkertijd is het een mooie gelegenheid om je eerste wedstrijden buiten te spelen een week voordat de competitie begint

In dit verified UTR evenement op de gravelbanen van T.V. Victoria speelt elke deelnemer sowieso 3 wedstrijden en elke wedstrijd telt mee voor de UTR-rating (niet voor de KNLTB-rating).

Interesse? Meld je dan nu aan via: MADE Scholarships UTR wedstrijdweekend of neem contact op via info@madescholarships.comShare this page:

Back

Invalid or expired token.

Follow Made Scholarships on TwitterFollow us on Twitter